Om oss

Groweasy AS ble etablert i 2019. Gründerne bak selskapet har mer enn 100 års samlet erfaring med utvikling av bærekraftige og holdbare tekniske løsninger.

Vi leverer en ny type helårs dyrkingsløsninger som er utviklet for nordiske vær- og klimaforhold. Vi har tatt tak i utfordringer rundt eksisterende tunnel- og drivhusløsninger og utviklet et nytt, sterkt og værbestandig system som dekker alle dyrkingsbehov, fra små hageanlegg på 15-20 m2 og til store industrianlegg på flere dekar. Anleggene kan overvåkes via et smart overvåkningssystem som også er kjernen i fremtidens styrings- og automatiseringssystem.

Enkel montering, flytting og demontering

Holdbart og testet i tøffe forhold

Lang garanti på  duk og livstidsgaranti på rammeverket.  

Vi er i løpende utvikling der fokus for kommende vinter er automatisert vanning og lufting.  Med Groweasy´s helårs dyrkingstunneler og drivhusløsninger slipper du å bekymre deg for hvordan anlegget takler vær og vind – vi har testet det i full storm. Med våre dyrkingstunneller  får du bedre produksjon, høyere avkasting, mindre bruk av plantevernmidler, bedre arbeidsforhold, bedre resultat og ikke minst større forutsigbarhet. Du bruker mye mindre plast og reduserer faren for at plast havner i naturen. Den plasten som eventuelt må skiftes er fullt ut resirkulerbar.