Om oss

Groweasy AS ble etablert i 2019. I 2021 gikk LOG (https://www.log.no) inn på eiersiden og er nå eneeier av selskapet, teknologien og patentet.

Selskapet  leverer en ny type helårs dyrkingsløsninger som er utviklet for nordiske vær- og klimaforhold. Vi har tatt tak i utfordringer rundt eksisterende tunnel- og drivhusløsninger og utviklet et nytt, sterkt og værbestandig system som dekker alle dyrkingsbehov, fra små hageanlegg på 15-20 m2 og til store industrianlegg på flere dekar. 

Noen fordeler;

Enkel montering.

Holdbart og testet i tøffe forhold

Lang garanti på  duk og rammeverket.  

Vi er i løpende utvikling.  Erfaringer fra det første året tas med videre og danner grunnlag for forbedringer innen styrke, ventilasjon og endevegger. Med Groweasy´s helårs dyrkingstunneler og drivhusløsninger slipper du stort sett å bekymre deg for hvordan anlegget takler vær og vind. Vi har testet det i full storm, men vær oppmerksom på sidevind som kan utgjøre en stor utfordring for slike anlegg.  Med våre dyrkingstunneller  får du bedre produksjon, høyere avkasting, mindre bruk av plantevernmidler, bedre arbeidsforhold, bedre resultat og ikke minst større forutsigbarhet. Du bruker mye mindre plast og reduserer faren for at plast havner i naturen. Den plasten som eventuelt må skiftes er fullt ut resirkulerbar.