Solid, varig, sterk

Samme konsept – flere modeller. Det patentsøkte systemet er bygd opp av bøyler, langsgående avstivere og duk. Hver seksjon er 2 m lang. Bredde etter faste størrelser eller etter behov. Flatpakket byggesett eller ferdig montert.

Dyrkingstunnel ved hus og hytte

hagetelt uten dør 2
Hage tunnel dyrking

3,5 - 4,8 m bredde

3 m i mønet

6-10 m lengde

Monteres av en person

Hagedrivhus

Leveranser våren 2021 må bestilles innen 31.12.2020.  

21-50 m2 – bygg uten søknad, men sjekk Plan og bygningsloven før du begynner.

Et «hagedrivhus» er ikke det samme som en «hagestue». Dersom du kun er på jakt etter hagestue så kan det hende at du bør søke hos andre produsenter. Med Groweasy´s hagedrivhus kan du imidlertid få begge deler til en rimelig penge og resultatet blir riktig bra etter vår mening. Legg litt innsats i å legge gulv og bygge fine endevegger med dører og vindu. Hagedrivhuset blir raskt et kombinasjonsbygg der du kan dyrke planter og sette inn bord og stoler.

Vi har to modeller i sortimentet; Bredde 3,5 m og 4,8 m. Lengde etter ønske.

Den største endringen i plan og bygningsloven i 2015 er at du kan bygge små bygg helt opp til 50 kvadratmeter uten å søke. Det er imidlertid viktig å være klar over at selv om et tiltak kan være unntatt fra søknadsplikt, er det ikke alltid fritt frem å bygge. Ta sjekken her;

https://dibk.no/verktoy-og-veivisere/bygg-uten-a-soke-garasje/

Dyrkingstunnel for profesjonell dyrking

jordbær tunneldyrking telt
grønnsaker tunnel dyrking utenfra 4

4,8 - 6 m bred

3,5 m høy

10-30 m lengde

Monteres av to personer

Gårdsanlegg, andelsgårder

Leveranser våren 2021 må bestilles innen 31.12.2020.

50 – 200 m2. Egner seg godt til deg som vil starte med tilleggsproduksjon av frukt, bær, grønnsaker, urter eller blomster på gården eller småbruket.

Bredde 4,8 – 6 m. Lengde etter ønske. Monteringstid ca 30 min pr seksjon når området er klargjort.

Som gårdbruker har du mulighet til å søke tilskudd fra Innovasjon Norge. Sjekk ditt lokale kontor eller ta kontakt så kan vi hjelpe til.

grønnsaker tunnel dyrking utenfra 4
grønnsaksdrivhus

4,8 - 6 (7) m bred

3,5 - 4 m høy

Lengde etter behov

Monteres av to personer

Storskala produksjon

4,8 – 6 (7) m bredde. Leveranser våren 2021 må bestilles innen 31.12.2020. 

200 – 2000 M2.  Vi leverer opp til 6 m bredde våren 2021. 

Dette er anlegg som skal gi en vesentlig tilleggsinntekt til den ordinære gårdsdriften. Anlegget består gjerne av et  antall drivhus-tunneller  der man kan håndtere det meste av driften selv. Groweasy AS tilbyr også et brukervennlig system for automatisk styring og vanning, noe som forenkler den daglige driften i betydelig grad.

jordbær dyrking tunnel 1

6 - 8 m bred

3,5 - 4,5 m høy

Lengde etter behov

Monteres av 3-4 personer

Anlegg i industriskala

Kan leveres i 2022.

Fra 6 til 8 m bredde. Lengde etter behov.

Vi anbefaler at det gjennomføres et forstudium for å planlegge og budsjettere anlegget. Med riktig planlegging vil det være mulig å optimalisere anlegget slik at det passer akkurat til ditt formål.

Dette er anlegg som gjerne dekker et areal på flere mål og som driftes som rene industrianlegg med profesjonelle gartnere og innleide sesongarbeidere. Automatisk styring av vanning, lufting mv er en forutsetning.

dyrkningstunnel 10 stk
bringebær drivhus

Ta kontakt for mer informasjon

Vi samler opp bestillingene. Første leveringstidspunkt er mars 2021. Dersom du ønsker å bestille direkte ber vi om at du oppgir følgende;

  • Ønsket modell.
  • Størrelse (lengde og bredde)
  • Leveringsadresse.
  • Ønsket leveringstidspunkt (måned).

NB: Endevegger og gulv følger normalt ikke med. Vi kan imidlertid levere endevegger i PVC med glidelås-åpning dersom det er ønskelig.

Montering
Vi har utviklet et system som er enkelt å montere. Systemet består av seksjoner med lengde på 2 m. Se monteringsanvisning her.

Dyrk dine egne grønnsaker

Groweasy sine dyrkingstunneler beskytter planter mot ugunstige værforhold og gjør det mulig å utvide vekst-sesongen. Man får tidligere start på våren, lengre produksjon utover høsten og noen ganger produksjon året rundt. Dyrkingstunneler gir god kontroll på produksjonsklima, noe som gjør det mulig å benytte presise arbeidsmetoder som drypp-vanning for å levere vann og næringsstoffer til plantene på en kontrollert og effektiv måte. 

Bli selvforsynt i både liten

og stor skala

Groweasy konseptet - uslåelig med uendelige bruksområder

Samme konsept – en rekke produkter. Vi konsentrerer oss kun om dyrkingsanlegg det nærmeste året, men ta kontakt dersom noen av de andre produktene er av interesse.